Mudanya Köprüsü Yıkıldı

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı tamamen yıkıldı.Stadyum bağlantı yolları ile birlikte bölge trafiğine hizmet edecek şekilde yeniden projelendirilerek yenilenmesi kapsamında başlanan inşaat çalışmalarının...

28 Haziran 2016 Salı 09:52
Mudanya Köprüsü Yıkıldı
Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı tamamen yıkıldı.
Stadyum bağlantı yolları ile birlikte bölge trafiğine hizmet edecek şekilde yeniden projelendirilerek yenilenmesi kapsamında başlanan inşaat çalışmalarının ilk etabında köprülü kavşak tamamen yıkılırken, trafik akışı servis yollarından sağlanıyor.
Köprüden geçişlerin kapatılması ve trafiğin yeni yapılan alternatif güzergahlardan verilmesi sebebiyle özellikle Bursa’dan İzmir yönüne gidiş ve Mudanya’dan Bursa’ya geliş istikametinde sabah saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığı, vatandaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmesiyle birlikte bir nebzede olsa azalma gösterdi. Özellikle sabah işe gidiş ile akşam iş çıkışı saatlerinde Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de, tüm noktalarda 30 ayrı trafik polisiyle sürücüleri yönlendirip trafiği açmaya çalışıyor.
Ana arterin 2 ay içinde açılacağı, köprülü kavşağın tümünün bitirilmesinin ise 3 ay sürmesi bekleniyor. Köprülü kavşağın tamamlanmasının ardından Mudanya ve İzmir istikametinden gelenler Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ile Mihraplı parkı istikametine direk giriş yapabilecekler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<