banner359

Mudanya köylerine yatırım

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Mahalleye Dönüşen Köylerde Yapılan Yatırımları İnceledi.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 20:00
Mudanya köylerine yatırım
AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, mahalleye dönüşen köylerde yapılan yatırımları inceledi.
İncelemelerine Mudanya Atış Poligonu’ndan başlayan Ünal, Çepni Mahallesi ile Mudanya arasındaki yolun yanına yeni bir yol daha yapılacak şekilde Büyükşehir’e ait iş makinaları ile genişletildiğini belirtti. Ünal, Çepni Mudanya yoluna bu sene sıcak asfalt yapılmayacağını, satıh kaplama yapılacağını söyledi. Buradan Dereköy’ü ziyaret eden Ünal burada vatandaşlar ile sohbet edip dertlerini dinledi. Ünal, Çekrice ile Dereköy arası yolda geçen yıl alt yapı çalışmalarını bitirdiklerini, bu yıl da planda olmamasına rağmenyaklaşık 5 kilometre yerin sıcak asfalt yapıldığını sözlerine ekledi.
Söğütpınar ve Ayazma arasının da Büyükşehir Belediyesi tarafından programa alındığını kaydeden Ünal, “Emirler Yenicesi’ni yukarıya bağlayan yol güzergâhından Ayazma’ya kadar olan yerin alt yapı çalışmaları bitti. Üzerine asfalt çalışmaları yapılmaya başlanacak hale geldi. Çok sıkıntılı yoldu. Bunlar yatırım planlarında da yoktu. Mudanya’nın acil ihtiyacı diyerek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye izah ettik. Başkan’ın talimatı ile yollarımız bu hale geldi. Yapacak çok daha işimiz var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<