banner359

Mudanya sahiline teraslar yapılıyor

Sahile Teras İçin Kazıklar Çakiliyor.

08 Ekim 2016 Cumartesi 11:23
Mudanya sahiline teraslar yapılıyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli geçen yıl atılan, ancak hukuki itirazlar üzerine geciken Mudanya sahil projesi inşaatına tekrar başlandı. Deniz üzerine yapılacak teraslar için çelik kazıkların çakılmasına başlandı.
Sahil düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, “Hukuki engellerden dolayı proje aksamıştı. Yeni ihale yapmak zorunda kaldığımız projede yeni müteahhitle yolumuza devam ediyoruz. Mudanya’nın güzel bir sahile kavuşması için 4 koldan çalışmalar sürüyor. Mütareke binası ile Mudanya iskelesi arasında çalışmalar devam ediyor. Düzenleme ve kaplama çalışmaları sürüyor. Dinlenme ve gezi alanlarının oluşturulacağı teraslar için çelik kazıkların çakılmasına başlandı. En kısa zamanda Mudanya’yı güzel bir sahile kavuşturmak istiyoruz” diye konuştu.
1,5 ve 4 metre aralıklarla sahile 449 adet 24 metre boyunda kazık çakılacak. Bu alanda 3 adet 11x72 metre ebadında seyir terası oluşturulacak. Ayrıca 2 adet de 5x8 metrelik küçük teras yapılacak. Havaların elverişli gitmesi halinde kazık çakma işi 60 gün zarfında tamamlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<