Mudanyalılar hamsiye doydu

Mudanya Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu yıl 4’üncüsü düzenlediği festivalde 1 ton hamsi ikram edildi.Mudanya Güzelyalı Kent Meydanı’nda düzenlenen Karadeniz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Yöresel ürünlerin...

22 Ocak 2017 Pazar 16:54
Mudanyalılar hamsiye doydu

Mudanya Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu yıl 4’üncüsü düzenlediği festivalde 1 ton hamsi ikram edildi.

banner380

Mudanya Güzelyalı Kent Meydanı’nda düzenlenen Karadeniz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Yöresel ürünlerin sergilendiği festivalde vatandaşlar bol bol hamsi yedi ve horon oynadı. Mudanya Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Engin Tokgöz, birlik beraberlik mesajları vererek, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Festival kapsamında yapılan konserde, sanatçılar tarafından Karadeniz Bölgesi’ne özgü parçalar seslendirildi. Kemençe eşliğinde oynanan oyunların ardından pişirilen 1 ton hamsi vatandaşa ikram etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<