Mudanya’nın Altın Kızları Şampiyon Olarak Döndü

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2015-2016 sezonu faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar ve Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası final karşılamalarında bütün rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu...

29 Mayıs 2016 Pazar 17:41
Mudanya’nın Altın Kızları Şampiyon Olarak Döndü
Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2015-2016 sezonu faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar ve Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası final karşılamalarında bütün rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencileri Mudanya’da coşkuyla karşılandı.
Mersin’in ev sahipliğinde 23-27 Mayıs 2016 tarihlerinde Seyfi Alanya Spor Salonu’nda düzenlenen Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası yapılan final mücadelelerinin ardından sona erdi. Bursa, Denizli, Zonguldak’ta yapılan tüm maçlarını yenilgisiz farklı kazanarak Türkiye finallerine kalan Çilingiroğlu hentbol takımı, Mersin’de de tüm maçlarını kazanarak finalde İzmir takımını da yenerek namağlup Türkiye şampiyonu oldu.
Takımın çalıştırıcısı Merve Atak, “2,5 senelik bir emeğin sonucunu bugün Türkiye şampiyonu olduk. Bir antrenör olarak özelliklede bayan antrenör olarak bana inanan güvenen çocuklarıma yürekten teşekkür ediyorum. 2 senedir hiçbir antrenman kaçırmayan, yaz demeden kış demeden hem derslerine çalışıp hem de antrenmanları kaçırmayan çocuklarım bugünü fazlasıyla hak etti. Her daim yanımızda olan bizi gittiğimiz her yerde yalnız bırakmayan ve çocuklarına ve bana inanan velilerimize ayrıca teşekkür ederim. Bizi takip etmeye devam edin, bu ekip daha çok şeyler başaracaktır. Ailem bana hep inandılar, güvendiler maddi ve manevi desteklerini esirgemediler. Çok çalıştık, inandık Rabbim bizlere bu onuru nasip etti, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Müsabakaların sonunda ilk dörde giren okul takımlarının kupa madalya ve başarı belgeleri Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, TOHM Şube Müdürü Vedat Akyar, Mezitli İlçe Müdürü Tamer Kılınç ve Türkiye Hentbol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehtap Şimşek takdim etti.
Küçük Kızlar Hentbol Şampiyonası final müsabakaları sonucu dereceye giren takımlar şöyle oluştu:
1- Bursa İ.B. Ali Çilingiroğlu Ortaokulu
2- İzmir Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu
3- İzmir Şehit Onbaşı Ali Güner Ortaokulu
4- Kırşehir Sırrı Kardeş Ortaokulu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<