banner359

Mustafa Hasanoğlu toprağa verildi

Batı Trakya davasının yılmaz savunucularından olan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu’nun dün vefat eden babası Mustafa Hasanoğlu dualarla toprağa verildi.Bir süredir hastanede tedavi gören 74 yaşındaki 4 çocuk...

01 Mart 2017 Çarşamba 18:10
Mustafa Hasanoğlu toprağa verildi

Batı Trakya davasının yılmaz savunucularından olan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu’nun dün vefat eden babası Mustafa Hasanoğlu dualarla toprağa verildi.

Bir süredir hastanede tedavi gören 74 yaşındaki 4 çocuk babası Mustafa Hasanoğlu için Çekirge 1.Murat Camisi’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, sevenleri ve yakınları katıldı.

Hasanoğlu, Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<