Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne ödül

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen ’Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ yarışmasında ’Uğur Böceği Kültür Merkezi’ projesi ile birincilik ödülüne...

03 Ekim 2016 Pazartesi 15:00
Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne ödül
Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen ’Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ yarışmasında ’Uğur Böceği Kültür Merkezi’ projesi ile birincilik ödülüne layık görüldü.
Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de yapılan törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve birliğe üye belediyelerin başkanları katıldı. MBB tarafından geleneksel hale getirilen ödül töreninde ‘Afet Yönetimi’, ‘İmar Şehircilik ve Estetik’, ‘Kurumsal Yönetim ve Gelişim’, ‘Kültür ve Sanat’, ‘Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler’, ‘Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri’, ‘Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri’, ‘Ar-Ge ve İnovasyon’ gibi kategorilerde 80 belediyeye ödülleri takdim edildi. Mustafakemalpaşa Belediyesi de törende kültür-sanat kategorisinde ödül kazandı.
Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde 7 yıldır vatandaşlara bir çok branşta mesleki ve kültürel eğitim kursları veren Uğur Böceği Kültür Merkezi yarışmada birinci oldu.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, merkez çalışanlarının da hazır bulunduğu törende Altın Karınca Ödülü’nü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı. Sadi Kurtulan, yapılan çalışmaların takdir görmesinin teşvik edici olduğunu söylerken, yeni projeler için de sorumluklar getirdiğini belirtti. Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin tek hedefinin ömür boyu eğitime katkı sunmak olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<