Nilüfer ailesi bayramlaştı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışanlarla bayramlaştı.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan Bayramı’nın ilk kutlamasını belediye çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirdi. Başkan yardımcılarıyla birlikte Halk...

01 Temmuz 2016 Cuma 16:39
Nilüfer ailesi bayramlaştı
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışanlarla bayramlaştı.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan Bayramı’nın ilk kutlamasını belediye çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirdi. Başkan yardımcılarıyla birlikte Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası’nda personeliyle tek tek bayramlaşan Bozbey, İstanbul’daki terör saldırısı nedeniyle yaşanan acıya vurgu yaptı. Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını kınayan Başkan Bozbey, “Hep beraber Ramazan Bayramını kutlayacağız. Ancak bayrama kısa süre kala İstanbul’da düzenlenen terör saldırısı bayram sevincimizi yarıda bıraktı. İnsanlık suçu olarak değerlendirdiğimiz bu saldırıların tamamını kınıyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifa diliyorum” dedi.
Sadece terörü değil teröre destek verenleri ve terörden beslenenleri de lanetlediklerini kaydeden Bozbey, “Onların destekleri olmasa son bir yılı değerlendirdiğimizde yüzlerce insan hayatta olacaktı, çocukları, eşleri, anaları ağlamayacaktı. Böyle bir bayram arifesindeyiz. Barış ortamını hakim kılacak bir anlayışla bu bayramın geçmesini arzu ediyorum. Nilüfer ailesi olarak üzüntümüz sonsuz. Verdiğimiz hizmetler, sizlerin sayesinde ürettiğimiz değerler, yeni ödüllerin alınması, sürdürülebilir bir biçimde bunların devam etmesi güzel bir şey ama yaşanan olumsuzluklar, özellikle bu terör olaylarından dolayı canımız sıkkın, moralimiz bozuk” diye konuştu.
Çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramını kutlayan Bozbey, “Barış içerisinde, birbirimize karşı güven duyarak, birbirimizle daha yakın ve omuz omuza dayanışarak bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bayramınız kutlu olsun, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güzel bir bayram diliyorum hepinize” diye kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<