banner359

Nilüfer Kent Konseyi’nden Yeni Döneme Merhaba

Nilüfer Kent Konseyi Yeni Döneme “merhaba” Dedi.

10 Ekim 2015 Cumartesi 17:48
Nilüfer Kent Konseyi’nden Yeni Döneme Merhaba
Nilüfer Kent Konseyi yeni döneme “merhaba” dedi.
Kent Konseyi bahçesindeki programda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Hedefimiz Nilüfer’in tamamının, gönüllü bir kuruluş olan Nilüfer Kent Konseyi ve gruplarında çalışma imkanı bulmasıdır. Demokrasiyi ancak bu şekilde yerleştirebiliriz. Tepeden inme demokrasi olmaz. Bizler demokrasiyi Nilüfer Kent Konseyi altında oluşturduğumuz mahalle komiteleri projesi, demokrasi anlayışının evden sokağa, sokaktan mahalleye, mahalleden kente yayılma projesidir. Mahalle muhtarlarımız da bu konuda özveriyle çalışıyorlar. Nilüfer de yaşayan herkesin bu projenin içinde yer almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Nilüfer Kent Konseyi sivil bir inisiyatif olduğunu kaydeden Başkan Bozbey, “Gerektiğinde belediye olarak yapmış olduğumuz yanlışların da karşısında duruyorlar, durmaya da devam edecekler. ‘Önce insan’ olgusunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Nilüfer Kent Konseyi ve gruplarının çalışmaları bizler için yol gösteren olacaktır. Birçok projeyi o grupların önerileriyle birlikte hayata geçirdik. Nilüfer sadece bizlerin değil, Nilüfer’de yaşayan 400 bin insanımızın. 400 bin kişinin hakkı var Nilüfer’de” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<