banner359

Nilüfer Tiyatro, perdelerini 6 Ekim’de açıyor

Nilüfer Belediyesi ‘tiyatro’, 2016-2017 Sezonunu William Shakespeare’in Romeo Ve Juliet İsimli Oyunu İle Açıyor.

01 Ekim 2016 Cumartesi 12:47
Nilüfer Tiyatro, perdelerini 6 Ekim’de  açıyor
Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’, 2016-2017 sezonunu William Shakespeare’in Romeo ve Juliet isimli oyunu ile açıyor.
Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ yeni sezonda yine çok ilgi görecek oyunlarla seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tiyatro, perdelerini tüm dünyada 400. ölüm yıldönümünde anılan William Shakespeare’in Romeo ve Juliet isimli oyunu ile açacak. Romeo ve Juliet’in prömiyeri 6 Ekim Perşembe günü Nâzım Hikmet Kültürevi sahnesinde yapılacak. 15 yaş üzerindeki izleyiciler için çağdaş bir yorumla sahnelenecek oyun tek perde ve 100 dakika sürüyor.
6 Ekim’den sonra her cuma ve cumartesi günleri sahnelenecek oyunun biletleri Nâzım Hikmet Kültürevi, Uğur Mumcu Sahnesi, Konak Kültürevi ve Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu gişelerinden satın alınabilecek. Romeo ve Julıet’in bilet fiyatları 7,5 ve 10 TL.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<