Nilüfer’de perdeler “Romeo ve Juliet” ile açıldı

Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ 2016-2017 sezona William Shakespeare’in Romeo ve Juliet isimli oyunu ile merhaba dedi.Shakespeare’in klasik oyununa farklı bir yaklaşım getiren Romeo ve Juliet’in prömiyeri Nâzım Hikmet Kültürevi sahnesinde...

07 Ekim 2016 Cuma 13:57
Nilüfer’de perdeler “Romeo ve Juliet” ile açıldı
Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ 2016-2017 sezona William Shakespeare’in Romeo ve Juliet isimli oyunu ile merhaba dedi.
Shakespeare’in klasik oyununa farklı bir yaklaşım getiren Romeo ve Juliet’in prömiyeri Nâzım Hikmet Kültürevi sahnesinde yapıldı. Tiyatro tutkunlarının ilgi gösterdiği prömiyeri Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman da seyretti. İzleyiciyi farklı bir Romeo ve Juliet ile karşı karşıya getiren oyun, 15 yaş üzerindeki izleyiciler için çağdaş bir yorumla sahneleniyor.
Serdar Biliş’in yönettiği Romeo ve Juliet’i Türkçeye Ahmet Sami Özbudak uyarladı. Salonu dolduranlar oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.
Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman oyunun sonunda yönetmen Serdar Biliş’e çiçek verdi. Cuma ve cumartesi günleri sahnelenecek olan Romeo ve Juliet’in biletleri Nâzım Hikmet Kültürevi, Uğur Mumcu Sahnesi, Konak Kültürevi ve Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu gişelerinde satılıyor.
Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ yeni sezonda yeni uygulamalar da hayata geçiriyor. Oyunlar artık cumartesi günleri saat 15:00’de de sahnelenecek. Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ matinede 15-25 yaş arası gençler ve 65 yaş üzerindekiler için askıda bilet uygulamasına başlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<