banner359

Nilüfer’de sokak hayvanları unutulmuyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yaklaşan kış ayları öncesi sokak hayvanları unutulmadı.Geçen ay Korupark AVM’de düzenlenen, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma (HAÇİKO) Derneği Başkanı Ömür Gedik’in de konuk olduğu program...

14 Kasım 2016 Pazartesi 16:32
Nilüfer’de sokak hayvanları unutulmuyor
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yaklaşan kış ayları öncesi sokak hayvanları unutulmadı.
Geçen ay Korupark AVM’de düzenlenen, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma (HAÇİKO) Derneği Başkanı Ömür Gedik’in de konuk olduğu program sonrası teslim edilen mamalar sahiplerini buldu. Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne teslim edilen mamaları sokaklara koydu. FSM Bulvarı ve civarında hayvanların yoğun olarak bulunduğu yerlere mama bırakan grup, vatandaşları hassasiyete davet etti. Hayvan severler kış boyunca da sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik çabalarını artıracaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<