banner359

Nilüferli atletlerin kros başarısı

Nilüfer Belediyespor Atletizm Erkek Takımı, Amatör Sporcular Haftası Kros Yarışları’nın Yıldızlar ve Gençler kategorisinde şampiyon oldu.Nilüfer Belediyespor, farklı branşlarda katıldığı turnuvalarda başarı elde etmeye devam ediyor....

13 Ekim 2016 Perşembe 15:43
Nilüferli atletlerin kros başarısı
Nilüfer Belediyespor Atletizm Erkek Takımı, Amatör Sporcular Haftası Kros Yarışları’nın Yıldızlar ve Gençler kategorisinde şampiyon oldu.
Nilüfer Belediyespor, farklı branşlarda katıldığı turnuvalarda başarı elde etmeye devam ediyor. Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Amatör Sporcular Haftası Kros Yarışları”na katılan Nilüfer Belediyespor Atletizm Erkek Takımı, turnuvanın Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Bursa şampiyonu oldu.
Reşat Oyal Kültürparkı’nda gerçekleşen yarışlarda Nilüfer Belediyespor’un Yıldız Erkek Takımı 12 puan, Genç Erkekler Takımı da 24 puanla şampiyonluk kürsüsüne çıktı.
Ferdi yarışlarda 2 birincilik
Ferdi yarışlarda da Yıldız Erkekler bin 800 metre finalinde Mehmet Enes Yürek, Genç Erkekler 3 bin metre finalinde Alper Erbap birinci oldu. Başarılarını yeni seçilen yönetim kuruluna armağan ettiklerini açıklayan Milli Takım ve Nilüfer Belediyespor Atletizm Takımı Koordinatörü Zakir Özgür “Atletizm altyapısına önem veren ve başarılar yakalayan Türkiye’deki önemli kulüplerden biriyiz. Atletizmde kulübümüzün altyapısını oluşturan ve bizlere destek veren pilot okulumuz Osmangazi Sakarya Ortaokulu idareci ve beden eğitimi öğretmenlerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<