Öğrenciler biriktirdikleri paralarla erzak yardımı yaptı

Bursa’nın İznik ilçesinde, Boyalıca Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek, ramazan öncesi fakirlere erzak yardımı yaptı.Aynı zamanda yardımlaşma ayı da olan ramazan yaklaşırken, Boyalıca Ortaokul 6. sınıf öğrencileri,...

25 Mayıs 2017 Perşembe 17:08
Öğrenciler biriktirdikleri paralarla erzak yardımı yaptı

Bursa’nın İznik ilçesinde, Boyalıca Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek, ramazan öncesi fakirlere erzak yardımı yaptı.

banner380
Aynı zamanda yardımlaşma ayı da olan ramazan yaklaşırken, Boyalıca Ortaokul 6. sınıf öğrencileri, biriktirdikleri paralarla erzak paketleri hazırladı. Kumbaralarında biriken paralarla gıda ve temizlik ürünleri hazırlayan öğrenciler, paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Boyalıca Ortaokulu Müdürü Lüfü Yavuz, bu davranışlarından dolayı öğrencileriyle iftihar ettiğini belirterek, "İçten davranışlarından dolayı koca yürekli çocuklarımızı kutlarız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<