banner359

Öğrencilerden Kedilere Villa

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde, minik öğrenciler, kedi evleri yaparak parklara yerleştirdi.Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Özlüce Doğa Okulları öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma...

10 Ekim 2015 Cumartesi 13:33
Öğrencilerden Kedilere Villa
Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde, minik öğrenciler, kedi evleri yaparak parklara yerleştirdi.
Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Özlüce Doğa Okulları öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Haftası çerçevesinde büyüklere örnek olacak bir projenin altına imza attı. Minik öğrenciler yaptıkları kedi evleriyle Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti. Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi hakkında bilgi alan öğrenciler, daha sonra Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından belirlenen alanlara tasarladıkları kedi evlerini yerleştirdi.
Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, “Her çocuk yerleştirdiği kedi evine mama koyacak, takip edecek. Böylece orada yaşayan kediye sahip çıkmış olacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<