banner359

Öğretmenler ebediyete intikal eden meslektaşlarını unutmadı

Ölen Meslektaşları İçin Dua Eden Öğretmenler, Daha Sonra Öğrencilerle Birlikte, Emekli Olmuş Öğretmenleri Evlerinde Ziyaret Etti.

24 Kasım 2016 Perşembe 12:57
Öğretmenler ebediyete intikal eden meslektaşlarını unutmadı
Bursa’nın Keles ilçesinde ebediyete intikal eden öğretmenler mezarları başında anıldı.
Kele’te Öğretmenler Üünü bu sene farklı kutlanıyor. Öğretmenler, Halk Eğitim Müdürü Gültekin Atar ile birlikte, vefat etmiş Kelesli öğretmenlerin kabirlerini ziyaret etti. Ölen meslektaşları için dua eden öğretmenler, daha sonra öğrencilerle birlikte, emekli olmuş öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.
Bu arada Öğretmenler Günü münasebetiyle okullar arasında futbol turnuvası tertiplendi. Turnuvaya ilçedeki tüm okullar katıldı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada birinciliği köy öğretmenlerinin takımı kazandı.
Halk Eğitim Müdürü Gültekin Atar, “Öğretmenlik en kutsal mesleklerdendir. Çocuklarımızı, dolayısıyla geleceğimizi yetiştiriyoruz. Öğretmenler Gününü de haftaya yaydık. Vefat eden öğretmenlerimizi kabirlerinde ziyaret ettik. Emekli öğretmenlerimizi öğrencilerle birlikte ziyaret ettik. Futbol turnuvası düzenlendi. Öğretmenler arasında dayanışma daha da arttı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<