banner359

Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin:

Ligdeki ilk mağlubiyetini hafta sonu oynana Düzyurtspor deplasmanında yaşayan Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, ligin uzun bir maraton olduğunu söyledi.Spor Toto 3.lig 3.grupta yer alan Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, 2-1...

10 Ekim 2016 Pazartesi 14:27
Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin:
Ligdeki ilk mağlubiyetini hafta sonu oynana Düzyurtspor deplasmanında yaşayan Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, ligin uzun bir maraton olduğunu söyledi.
Spor Toto 3.lig 3.grupta yer alan Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, 2-1 kaybedilen Düzyurtspor maçı ile ilgili konuştu. Düzyurtspor maçında kötü oynadıklarını belirten Tuğrul Metin, “Lig uzun bir maraton. Bu tip kötü oynayacağımız ve kaybedeceğimiz maçlar da olacak elbette. Ancak önemli olan sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olmak. Her maçı ayrı değerlendirmeliyiz. Hangi maç olursa olsun, kazansak ta, kaybetsek de bizim için o maç bittikten sonra geride kalır” dedi.
Bir sonraki maçlara konsantre olarak yollarına devam edeceklerini belirten Metin, 2Şimdi önümüzde iç sahada oynayacağımız çok önemli Afyonspor maçı var. Galibiyet serilerimize yeniden başlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<