Orman Haftasında fidan dağıtıldı

Bursa’nın İznik ilçesinde 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan dağıtıldı.Dörtyol mevkiinde Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dağıtımına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan,...

22 Mart 2017 Çarşamba 17:27
Orman Haftasında fidan dağıtıldı

Bursa’nın İznik ilçesinde 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan dağıtıldı.

banner380
Dörtyol mevkiinde Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dağıtımına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın da katıldı. Vatandaşlara defne, fıstık çamı, kara servi ve çit bitkileri fidanları dağıttı. Vatandaşlara gün boyunca 2 bin adet fidan dağıtıldı. 3 yaşındaki minik Ahra’ya fidan hediye eden Başkan Osman Sargın, ormanların insanlığa gıda, yakıt, barınak, temiz hava, ilaç, gelir kaynağı, istihdam, dinlenme, peyzaj gibi maddi manevi birçok ekonomik, ekolojik, sosyal ve kültürel fayda sunan doğal bir kaynak olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<