banner359

Osmangazi Belediyesi engellileri unutmadı

Osmangazi Belediyesi, Dünya Engelliler Gününde engellileri unutmadı.Osmangazi Belediyesi, Anatolium Alışveriş Merkezi iş birliğiyle anlamlı bir faaliyete imza attı. ‘Eğlenceler Engel Tanımıyor’ projesine Bursa’daki bütün engelli çocuklar...

05 Aralık 2016 Pazartesi 17:34
Osmangazi Belediyesi engellileri unutmadı
Osmangazi Belediyesi, Dünya Engelliler Gününde engellileri unutmadı.
Osmangazi Belediyesi, Anatolium Alışveriş Merkezi iş birliğiyle anlamlı bir faaliyete imza attı. ‘Eğlenceler Engel Tanımıyor’ projesine Bursa’daki bütün engelli çocuklar aileleriyle birlikte davet edildi. Sihirbaz gösterisiyle başlayan faaliyet folklor gösterileriyle devam ederken Hacivat-Karagöz gösterileri ile engelli çocuklar keyifli anlar yaşadı. Engelli çocuklar, daha sonra bowling salonuna giderek hayatlarında ilk kez bowling oynamanın mutluluğunu yaşadı. Pop sanatçısı Taner de sahne aldı. Şarkılara dans ederek eşlik eden çocuklar, gönüllerince eğlendi.
Programa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, bürokratlar, engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Mustafa Dündar, “Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çocuklarımıza unutamayacakları bir gün yaşatmak istedik. Osmangazi Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için projeler üretiyor, onlara her konuda destek oluyoruz. Osmangazi Engelliler Bakım Merkezi (OBAM) ile ilçemiz ve kentimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<