banner359

Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara özel kitap

Edebiyat dünyası ve Bursa belleğine birçok eser kazandıran Osmangazi Belediyesi, bu alanda farklı bir çalışmaya daha imza attı.Osmangazi Belediyesi ‘Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası’ kapsamında çocuklara orman sevgisi aşılamak...

26 Mart 2017 Pazar 12:10
Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara özel kitap

Edebiyat dünyası ve Bursa belleğine birçok eser kazandıran Osmangazi Belediyesi, bu alanda farklı bir çalışmaya daha imza attı.

Osmangazi Belediyesi ‘Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası’ kapsamında çocuklara orman sevgisi aşılamak maksadıyla ‘Kıvırcık Gizemli Ormanda’ isimli kitap çıkarttı. Kitap, ‘Orman Haftası’ programı çerçevesinde öğrencilere dağıtılırken, TÜYAP Kitap Fuarı’nda Osmangazi Belediyesi standında da yerini aldı.

Çocuklara yönelik sosyal projelerine bir yenisini daha eklediklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesiller bizim için her zaman öncelikli. Onların gerek eğitim hayatlarına yönelik gerekse sosyal hayatlarına katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Açtığımız okullar, inşa ettiğimiz Bilgi Evleri, ilçemizde ihtiyaç sahibi okullara yaptığımız katkıların yanı sıra, çocuklarımızın çevreye saygılı olmaları için farklı çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<