banner359

Osmangazi’de Taksi Durakları Yenileniyor

Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenen Hürriyet Taksi Durağı hizmete açıldı.Hürriyet Meydanı’ndaki durağı hizmete açan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Taksici esnafımızdan gelen talep üzerine başlattığımız, durakların...

27 Temmuz 2016 Çarşamba 16:51
Osmangazi’de Taksi Durakları Yenileniyor
Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenen Hürriyet Taksi Durağı hizmete açıldı.
Hürriyet Meydanı’ndaki durağı hizmete açan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Taksici esnafımızdan gelen talep üzerine başlattığımız, durakların yenilenmesi çalışmalarımız devam ediyor. İlk etapta Hürriyet, Bağlarbaşı ve Gençosman mahallelerimizdeki taksi duraklarını yeniledik. Geçtiğimiz hafta hizmete açtığımız Bağlarbaşı Taksi Durağı’nın ardından Hürriyet Taksi Durağı’nı da taksici esnafımızın hizmetine sunduk. Yeni bir mimari tasarım uygulaması ile yaptığımız durakların her biri 15 metrekare büyüklüğünde. İçerisinde ofis, mutfak ve tuvaleti bulunan son derece kullanışlı duraklar, aynı zamanda taşınabilir özelliğe sahip” dedi.
Yeni durağın hem görünüm, hem de kullanım olarak son derece konforlu olduğunu belirten taksiciler, kendilerine böyle bir hizmet sunduğu için Başkan Dündar’a teşekkür etti.
Dündar, esnafa Türk bayrağı ve Osmangazi flaması hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<