banner359

Osmangazi’den Trafik Çilesine Neşter

Osmangazi Belediyesi, Trafik Sıkışıklığı Yaşanan Tuna Mahallesi Gürdal Caddesi’ni Genişletmek İçin Kamulaştırılan Bir Binayı Yıktı.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 12:28
Osmangazi’den Trafik Çilesine Neşter
Osmangazi Belediyesi, trafik sıkışıklığı yaşanan Tuna Mahallesi Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir binayı yıktı.
Osmangazi Belediyesi, dar yollarda trafiği rahatlatmak için kamulaştırmalar yaparak cadde ve sokakları genişletiyor. Tuna Mahallesi’nde günün her saatinde trafik yoğunluğunun yaşandığı Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir bina yıkıldı.
Yıkım çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de hem mahallelerin nefes alabileceği mekanlar oluşturmak, hem de trafik meselesini çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dar yapısından dolayı trafik sıkışıklığının yaşandığı Tuna Mahallesi’ndeki Gürdal Caddesi’nde kamulaştırdığımız bir binayı yıktık. Bölgede 15 binayı kamulaştırdık ve bunların 12 tanesi yıkıldı. Kalan üç binayı daha yıkacağız. Genişlemesiyle birlikte Gürdal Caddesi’ndeki trafik çilesi son bulacak. Kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Her gün yeni bir mahallemizde kamulaştırma yaparak, mahallelerimize nefes aldıracak mekanlar kazandırıyoruz. Gürdal Caddesi üzerinde sürdürdüğümüz genişletme çalışmaları da vatandaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<