banner359

Osmanlı’nın kalbine yolculuk

Bursa Kent Konseyi Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri, Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait tarihi mekânları gezip, Türkmen Şenlikleri’ne katıldı.Bursa Kent Konseyi Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu Osmanlı’nın kalbi olarak...

08 Ekim 2016 Cumartesi 13:40
Osmanlı’nın kalbine yolculuk
Bursa Kent Konseyi Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri, Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait tarihi mekânları gezip, Türkmen Şenlikleri’ne katıldı.
Bursa Kent Konseyi Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu Osmanlı’nın kalbi olarak sayılan Bozüyük, Domaniç ve Söğüt yörelerindeki tarihi mekânlara gezi düzenlendi. Hayme Ana Türbesi, Ertuğrul Gazi Türbesi, Kuyulu Camii, Kasımpaşa Camii ve Çelebi Sultan Mehmet Camii çalışma grubu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Konsey üyeleri ayrıca Türkmen Şenlikleri’ne de katıldı.
Tarihi Kültürel Miras Grubu temsilcisi Kenan Yetişen, “Her daim tarihimizin gönüllü bekçisi olmaya devam edeceğiz. Yılın muayyen dönemlerinde tarihi ve kültürel alanlara geziler düzenliyoruz. Son gezimizde ise Bilecik ilinin Bozüyük, Domaniç ve Söğüt ilçelerinde tarihimiz açısından manevi değeri yüksek olan yerleri ziyaret ettik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<