banner359

Osmek’ten Yıl Sonu Sergisi

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) sona ererken, kursiyerler eserlerini görücüye çıkardı.Ekim ayında başlayan kursa katılan kursiyerlerin hazırladığı eserler, Soğanlı Kültür Merkezi’nde açılan yıl sonu sergisinde...

26 Mayıs 2016 Perşembe 17:05
Osmek’ten Yıl Sonu Sergisi
Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) sona ererken, kursiyerler eserlerini görücüye çıkardı.
Ekim ayında başlayan kursa katılan kursiyerlerin hazırladığı eserler, Soğanlı Kültür Merkezi’nde açılan yıl sonu sergisinde teşhir edildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayatın her anında vatandaşın yanında yer aldıklarını, merkezden en ücra noktaya kadar daha yaşanabilir bir Osmangazi için hizmet ürettiklerini söyledi.
Vatandaşların meslek sahibi olmaları ve sosyalleşmesine büyük katkı sağlayan OSMEK kurslarının kendileri için çok farklı bir öneme sahip olduğunu belirten Dündar, “Genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden vatandaşlarımızın kendilerini geliştirdiği, farklı meslekler öğrendiği bu kurslarımız büyük ilgi görüyor. Ekim 2015 tarihinde başlayan kurslarımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da kursiyerlerimizin eserlerinin yer aldığı sergi ile sona erdi. 12 kültür merkezimizde 150 farklı sınıf açtık. 29 branşta başlayan kurslarımız, vatandaşlarımızdan gelen farklı talepler dikkate alınarak 39’a çıktı. Bu yıl, özellikle mesleki eğitim kurslarına büyük ağırlık verdik. Soğanlı Kültür Merkezi’nde açtığımız girişimcilik kursu, dış ticaret ve hasta bakım kursları çok büyük ilgi gördü. Bu da, bizlerin ne kadar doğru bir iş yaptığını görmemiz açısından son derece önemli. Ben, kurslarımıza katılan kursiyerlerimizi, eğitmenlerini ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Yıldırım Kaymakamı ve Osmangazi Kaymakam Vekili Mehmet Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Halk Eğitim Müdürü Ertekin Sevinç de yaptıkları konuşmalarda Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilip sergi gezildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<