banner359

Özdilek’ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.Nilüfer Belediyesi, iş adamı Hüseyin Özdilek ile park ve spor tesisi protokolü...

25 Ekim 2016 Salı 11:41
Özdilek’ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi
Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.
Nilüfer Belediyesi, iş adamı Hüseyin Özdilek ile park ve spor tesisi protokolü imzaladı. Bozbey ve Özdilek, Fethiye Mahallesi’nde yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda park yapımı ve Fethiye Pazar Yeri’nde tenis kortları ve halı sahanın yer aldığı spor donatı alanı, Pazar yeri ve otopark yapımı protokolüne imza attı. Mustafa Bozbey, “Mahallemize büyük bir park yapacak. Yine bir alana da spor tesisi yaparak Nilüferli gençlere armağan edecek” dedi.
Hüseyin Özdilek ise, “Alaaddinbey Mahallesi’nde de alışveriş merkezi yapıyoruz. Nilüfer Belediyesi sınırları içerisindeki o bölge cazibe merkezi haline gelecek. Biz üreteceğiz, istihdam edeceğiz, vergi ödeyeceğiz ve Türkiye’nin gayri safi milli hasılasını artıracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<