Özkan, Belediyesporlu miniklerle buluştu

Belediyespor Altyapısını Oluşturan Güreş Ve Basketbol Takımlarını Ziyaret Eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Spora Desteklerinin Süreceğini Söyledi.

15 Kasım 2016 Salı 11:39
Özkan, Belediyesporlu miniklerle buluştu
Belediyespor altyapısını oluşturan güreş ve basketbol takımlarını ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, spora desteklerinin süreceğini söyledi.
Son dönemde Karacabey’de sosyal ve ekonomik yönden olduğu kadar sportif açıdan da elde edilen başarıların takdir topladığının altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, 2 yılda lisanlı sporcu sayısındaki 10 katlık büyümenin gelecek adına ümit verdiğini söyledi. Özkan, “Spor gelecek nesillerin sağlık ve mutluluğu için olmazsa olmazlardandır. Bütün ilçe halkını 7’den 70’e sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Amatör ve profesyonel branşlarda başarı için alt yapı ve tesisleşmenin önemini biliyoruz. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceği fikrinden hareketle futbol, basketbol, voleybol, güreş, yüzme ve tenis branşlarında çığ gibi büyüyen bir alt yapı sistemi oluşturduk. Yakın gelecekte bu branşlardaki alt yapıdan gelen çocuklarımız, ülke sporuna damga vuracak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<