banner359

Özkan Vatandaşları Dinliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinliyor.Başkan Özkan’ın son durağı Taşlık ve Kurşunlu mahalleleri oldu. Özkan, halkla istişare toplantısında sıkıntı ve talepleri dinledi. Özkan, kendisini...

25 Kasım 2015 Çarşamba 17:15
Özkan Vatandaşları Dinliyor
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinliyor.
Başkan Özkan’ın son durağı Taşlık ve Kurşunlu mahalleleri oldu. Özkan, halkla istişare toplantısında sıkıntı ve talepleri dinledi. Özkan, kendisini aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlara altyapı ve çevre düzenleme konularında yaşanan sıkıntıların kısa sürede çözüleceği müjdesini verdi.
Kurşunlu Mahallesi’nde sel felaketinden sonra bozulan yollardaki çalışmaları denetleyen Başkan Özkan, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelip sıkıntıları dinledi. Özkan, ışıklandırma çalışmalarına da yakında start verileceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<