Piknik alanları güzelleşiyor

Gemlik İlçesinde Mesire Yerleri Bakımdan Geçiriliyor.

26 Temmuz 2016 Salı 14:57
Piknik alanları güzelleşiyor
Bursa’nın Gemlik ilçesinde mesire yerleri bakımdan geçiriliyor.
Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin mesire yerlerindeki çalışmaları devam ediyor. Dedelik, Çamlık, Kumla piknik alanlarında düzenleme ve çiçeklendirme yapan ekipler, Kurtul göleti çevresini de güzelleştiriyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcgezli, ilçenin en güzel mesire yerlerinden birisi olan Kurtul göleti bölgesine iki üç yıldır önemli hizmetler getirdiklerini bildirdi. Gölet ve çevresini Bursa’ya kazandırmak için bu çalışmaları devam ettirdiklerini vurgulayan Büyükgölcigezli, genişleme, düzenleme, ilaçlama, çiçeklendirme, kamelya ve piknik masası yerleştirme işini tamamlamak üzere olduklarını açıkladı.
Büyükgölcigezli, sadece ilçe halkının değil, bütün Bursaların yararlanabileceği güzel mesire alanları yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<