Ramazan İklimi Yıldırım’da Yaşanıyor

Ramazan iklimini düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara yaşatan Yıldırım Belediyesi’nin konuğu ünlü yazar ve şair Senai Demirci oldu.Yıldırım Belediyesi tarafından ’Yıldırım’da Ramazan’ etkinlikleri kapsamında ilçe sakinleri ile...

26 Haziran 2016 Pazar 13:15
Ramazan İklimi Yıldırım’da Yaşanıyor
Ramazan iklimini düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara yaşatan Yıldırım Belediyesi’nin konuğu ünlü yazar ve şair Senai Demirci oldu.
Yıldırım Belediyesi tarafından ’Yıldırım’da Ramazan’ etkinlikleri kapsamında ilçe sakinleri ile bir araya gelen Senai Demirci, okuduğu şiirler ve gerçekleştirdiği sohbet programıyla unutulmaz bir akşam yaşattı. Yıldırım Belediyesi Cazibe Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte İslam dininin doğru anlaşılarak yaşanması gerektiğine vurgu yapan ünlü yazar, Müslümanların kendi aralarında birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde hareket etmesinin önemine işaret etti. Seslendirdiği şiirlerle Yıldırımlıların gönüllerine de hitap eden Senai Demirci, katılımcılardan büyük alkış topladı. Yıldırım’daki Ramazan atmosferini paylaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirci, bu imkanı sağlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ederken tüm İslam Alemi’nin yaklaşan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<