Şampiyon Örnek Spor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Veteranlar Futbol Turnuvasında Şampiyonu Örnek Spor oldu.Gemlik’te...

29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:25
Şampiyon Örnek Spor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Veteranlar Futbol Turnuvasında Şampiyonu Örnek Spor oldu.

banner380

Gemlik’te 12 takımın mücadele ettiği turnuvada Gemlik Belediye Spor ile finalde karşılaşan Örnek Spor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Şampiyon Örnek Sporu ve finale çıkan Belediye Sporu tebrik etti.

Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, şehitler anısına yapılan turnuvayı periyodik hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Şehitlerimizin anısına yakışır bir mücadele, centilmenlik ve heyecan ön plana çıktı. Katılan tüm takımlarımıza, bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<