banner359

Şehit ve gazi aileleri Orhaneli’nde buluştu

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Orhaneli ilçesinde piknikte buluştu.Karagöz Piknik Alanı’ndaki pikniğe yaklaşık 300 şehit ve gazi ailesi katıldı. Şehit aileleri, ormanda mangal yapıp stres...

03 Ekim 2016 Pazartesi 12:46
Şehit ve gazi aileleri Orhaneli’nde buluştu
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Orhaneli ilçesinde piknikte buluştu.
Karagöz Piknik Alanı’ndaki pikniğe yaklaşık 300 şehit ve gazi ailesi katıldı. Şehit aileleri, ormanda mangal yapıp stres attı. Piknik alanına gelen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, kendilerini ilçede görmekten ve misafir etmekten mutlu olduklarını kaydetti. Dernek Başkanı Metin Şenol, her türlü ihtiyaçlarını karşılayan belediyeye teşekkür etti. Tatlıoğlu’na katkılarından dolayı plaket takdim eden dernek yetkilileri, bu programı her yıl tekrarlamak istediklerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<