banner359

Sudanlı Belediye Başkanları İznik’te

Sudanlı belediye başkanları Bursa’nın İznik ilçesini ziyaret etti.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Sudan’ın 5 eyaletine bağlı 15 belediye başkanını ağırladı. Sargın, İznik’in 4500 yıllık bir geçmişi olduğunu ve medeniyetlere...

08 Şubat 2016 Pazartesi 11:26
Sudanlı Belediye Başkanları İznik’te
Sudanlı belediye başkanları Bursa’nın İznik ilçesini ziyaret etti.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Sudan’ın 5 eyaletine bağlı 15 belediye başkanını ağırladı. Sargın, İznik’in 4500 yıllık bir geçmişi olduğunu ve medeniyetlere başkentlik yapmış önemli bir şehir olduğunu belirtti. Sargın, “Siz Müslüman kardeşlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. İznik Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı’ya başkentlik yapmış önemli bir altın şehir. Bütün medeniyetlerin izlerine burada görüp dokunabilirsiniz. Her bir medeniyetin kendine has kültürel değerleri bulunuyor" dedi.
Sudan’ın Kızıl Deniz, Doğu Nil, Güney Darfur, Doğu Darfur, Orta Darfur eyaletine bağlı 15 belediye başkanı ve başkan yardımcıların bulunduğu ziyarette konuşan misafir başkanlar, Suriye’ye, Arakan’a, Irak halkına, kendi ülkelerine zor durumda yardım elini uzatan Türkiye’ye teşekkür etti. Misafir başkanlar İznik’in tarihi mekanlarını gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<