Tanpınar Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’nda dereceye girenler, ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın elinden aldı.Osmangazi Belediyesi tarafından Türk edebiyatına yeni eser ve yeni yazarlar kazandırmak maksadıyla bu yıl...

10 Ekim 2015 Cumartesi 16:54
Tanpınar Ödülleri Sahiplerini Buldu
Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’nda dereceye girenler, ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın elinden aldı.
Osmangazi Belediyesi tarafından Türk edebiyatına yeni eser ve yeni yazarlar kazandırmak maksadıyla bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Roman dalındaki yarışmaya Türkiye’nin yanı sıra İngiltere’den Çin’e kadar dünyanın 9 farklı ülkesinden birçok eser katılırken, 250 eser arasından 21 eser değerlendirmeye alındı.
Yoğun müracaat sebebiyle başvuru süresi uzatılan yarışmada Ankara’dan katılan Ercan Başer, ‘İyi Bir Hikaye’ isimli eseriyle birinci oldu. ‘Rüya Efendisi Kadın’ rumuzuyla İstanbul’dan katılan Kemalettin Çalık, ‘Cinlerin Efendisi’ isimli eseriyle ikinci olurken, ‘Mahrem’ rumuzuyla İstanbul’dan katılan Ayşe Aldemir ‘Üzüm Kokusu’ isimli eseriyle bu yılki yarışmanın üçüncüsü oldu. Osmangazi Belediye Başkanı yarışmada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilk defa yazı yazan, roman yazan kişilerin kendini denediğini söyledi. Başkan Dündar, bu şekildeki çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<