banner359

Tarım arazileri kaçak yapılardan temizleniyor

Osmangazi Belediyesi, Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen bir depo ile temel halindeki bir inşaatı yıktı.Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa Ovası’nı kaçak yapılardan...

17 Mayıs 2017 Çarşamba 15:40
Tarım arazileri kaçak yapılardan temizleniyor

Osmangazi Belediyesi, Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen bir depo ile temel halindeki bir inşaatı yıktı.

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa Ovası’nı kaçak yapılardan temizliyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen depo ile depo yapılmak için atılmış olan temel yıkıldı. Güvenlik tedbirleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olay yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, modern Osmangazi’yi inşa etmek için kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceklerini belirterek, vatandaşları kaçak binaya tevessül etmemeleri konusunda uyardı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<