Tekbir-Sen’den CHP’li Biçer’e tepki

Tekbir-Sen Genel Başkanı Necdet Kaya, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in görevden alınmasını isteyen CHP Manisa Milletvekili Yıldız Biçer’e tepki gösterdi.Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Yıldız Biçer, geçtiğimiz...

09 Ekim 2016 Pazar 14:58
Tekbir-Sen’den CHP’li Biçer’e tepki
Tekbir-Sen Genel Başkanı Necdet Kaya, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in görevden alınmasını isteyen CHP Manisa Milletvekili Yıldız Biçer’e tepki gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Yıldız Biçer, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Bank Asya’da hesaplarının bulunduğunu iddia ederek, Başkan Prof. Dr. Mehmet Görmez’in görevden alınmasını istemişti. Biçer’in bu açıklamalarına Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası’ndan (Tekbir-Sen) yanıt geldi. Genel Başkan Necdet Kaya, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“CHP Manisa Milletvekili Yıldız Biçer, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Bank Asya’da hesaplarının bulunduğunu iddia ederek, meclis gündemine taşıdığını ve Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Mehmet Görmez hocamızın görevden alınmasını istemesini büyük bir üzüntü ile karşıladık. Güzide kurumumuzun ve kurumumuzun başındaki kıymetli başkanımızın bu tür kısır çekişme içerisinde gösterilmesinden başkanlık teşkilatı personelleri olarak huzursuz ve rahatsız olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Tekbir-Sen olarak kurumumuzu zedelemeye çalışan kim ya da kimler olursa olsun onların karşısında ve Diyanet İşleri Bakanlığımızın ve değerli hocamız Prof. Dr. Mehmet Görmez’in yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. CHP’li Yıldız Biçer’i kurumumuzdan, Diyanet İşleri Başkanımızdan ve tüm Diyanet Teşkilatı personellerinden özür dilemeye davet ediyoruz. Tekbir-Sen olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve kıymetli hocamızın hiçbir şekilde bu tür çirkin olayların içine çekilmek istenmesine müsaade etmeyeceğiz. FETÖ operasyonlarının yürütüldüğü bu süreçte art niyetli bu tür çıkışların yapılmış olması manidardır. Kamuoyumuzun Diyanet İşleri Başkanlığı ve başkanı aleyhine başlatılan karalama ve itibarsızlaştırma kampanyalarına itibar etmeyeceğine, Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve kurumun başındaki kıymetli başkanımıza sahip çıkacağına olan güvencimiz sonsuzdur. Kurumumuzu itibarsızlaştırma ve karalama kampanyasını başlatanları ve bu tür asılsız iddiaları ortaya atanları şiddetle kınıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<