Trabzon Rüzgarı Bursa’yı Sardı

Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon Kültür ve Sanat Günleri tüm coşkusuyla devam ediyor.İhsaniye kapalı pazar alanında 29 Mayıs Cuma günü başlayan ve 3 Haziran’a kadar devam edecek Trabzon Kültür ve Sanat Günleri...

31 Mayıs 2016 Salı 17:01
Trabzon Rüzgarı Bursa’yı Sardı
Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon Kültür ve Sanat Günleri tüm coşkusuyla devam ediyor.
İhsaniye kapalı pazar alanında 29 Mayıs Cuma günü başlayan ve 3 Haziran’a kadar devam edecek Trabzon Kültür ve Sanat Günleri Bursa’da Trabzon havası estirmeye devam ediyor. Trabzon’a özgü yöresel ürünlerin sergilendiği, Karadeniz müziğinin önemli temsilcilerinin konserleri ile renklenen ve festival havasında geçen etkinlik kapsamında bugüne kadar Elifçe, Apolas Lermi, Taner Eyüpoğlu gibi isimler konser verirken Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Akçaabat Folklor Ekibi ve Furkan-İlyas-Derya gösterileri gerçekleşti. Program boyunca Onay Şahin, Pınar Çelik, Necati Erdoğan, Ersin Akpınar, Yeşim Civelek, Hamit Çakıcı gibi isimler konser verecek. Trabzon Kültür ve Sanat Günleri, 3 Haziran Cuma günü Resul Dindar konseri ile sona erecek.
"HERKESİ BEKLİYORUZ"
Toplam 6 gün sürecek olan Trabzon Kültür ve Sanat Günleri ile Bursa’da yaşayan Trabzonlular ile bir arada olmak istediklerini ifade eden Bursa Trabzon Dernekleri Genel Başkanı Nuri Uğurlu, en büyük gayelerinin Bursa’da yaşayan hemşehrilerine kentlilik bilincini anlatabilmek olduğunu belirtti. Etkinliğin uzun ve zahmetli bir süreç sonunda hayata geçtiğini kaydeden Uğurlu, “Düzenlediğimiz bu etkinlik sayesinde hemşehrilerimle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Memleketimizin değerlerini Bursa’da yaşayan Trabzonlular ile buluşturmak, onların bu ‘ulu şehir’de memleket özleminin gidermek ve kültürümüzü Bursa’ya tanıtmak adına hayata geçirdiğimiz Trabzon Kültür ve Sanat Günleri’ne tüm hemşehrilerimi ve Bursa’da yaşayan herkesi bekliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<