UEDAŞ personeline iletişim eğitimi

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., Bursa ve Yalova’daki personeli için ‘iletişim’ semineri düzenledi. Davranış bilimci ve tiyatrocu Hakan Bozkurt tarafından verilen eğitime yaklaşık 450 personel katıldı.Kurum içi eğitimlere büyük önem...

03 Ekim 2016 Pazartesi 15:13
UEDAŞ personeline iletişim eğitimi
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., Bursa ve Yalova’daki personeli için ‘iletişim’ semineri düzenledi. Davranış bilimci ve tiyatrocu Hakan Bozkurt tarafından verilen eğitime yaklaşık 450 personel katıldı.
Kurum içi eğitimlere büyük önem veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Bursa ve Yalova’daki personeline‘iletişim’ konusunda özel bir eğitim verdi. Türkiye’de ‘Hayatın Silgisi Yok’ adlı ilk hüzünlü güldürü olma özelliğini taşıyan eğitimi, davranış bilimci ve tiyatrocu Hakan Bozkurt verdi. Merinos AKKM’deki eğitime UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, İnsan Kaynakları Direktörü Cengiz Işık, Eğitim ve İş Sağlığı Müdürü Mustafa Kartal, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve 450’ye yakın personel katıldı.
3 saat süren eğitimde iş ve sosyal hayattaki iletişim kazalarının azaltılmasının yollarından da bahseden Hakan Bozkurt, “Mutluluğu istediğiniz kadar mutsuzluğu da itin. Negatif insanları hayatınızdan çıkarın. Yoksa o kişi, dert ve korkularıyla sizi gün be gün eritir“ dedi.
Bozkurt, aile ve sosyal hayatta ikili iletişimlerde duyguların dozunda ayarlanması gerektiğine de işaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<