banner359

Uludağ Üniversitesi’nde aşure ikramı

Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Uludağ Üniversitesi çalışanlarına ve öğrencilerine aşure ikramında bulunduEğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şubesi, Genç Memur-Sen Bursa İl Teşkilatı öncülüğünde Akademik Düşünce...

21 Ekim 2016 Cuma 12:40
Uludağ Üniversitesi’nde  aşure ikramı
Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Uludağ Üniversitesi çalışanlarına ve öğrencilerine aşure ikramında bulundu
Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şubesi, Genç Memur-Sen Bursa İl Teşkilatı öncülüğünde Akademik Düşünce Etik ve Medeniyet Topluluğu (ADEMET) ile gerçekleştirdiği organizasyonla Uludağ Üniversitesi’nde aşure dağıttı. Üniversite öğrencilerinin ve çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği aşure programına Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. İsmail Sağlam, TÜDAM başkanı Doç. Dr. İlhami Oruçoğlu, Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hamza Meral, Memur-Sen Bursa İl Başkanı Numan Şeker, Genç Memur-Sen Bursa Başkanı Yunus Emre Altuntaş ve okul müdürleri katıldı.
Muharrem ayının faziletlerinden hem faydalanmak hem de bu faziletleri hatırlatmak amacıyla Uludağ Üniversitesi’nde aşure ikramında bulunduklarını ifade eden Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şubesi Başkanı İlyas Kaya, “Zulme sebep olan sevgisizliktir. Sevmeyen insan, her zaman canavarlığını yapabilen zalim bir varlıktır. Müslüman olmanın gereği de zalime karşı durmaktır. Birlik olmaktır. Birbirini Allah için sevmektir. Çünkü yeryüzünün gerçek fatihleri kalpleri kazananlardır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<