banner359

Uludağ Üniversitesi’nde ‘Bayramlaşma’ geleneği

Uludağ Üniversitesi geleneksel bayramlaşma törenini bu yıl da Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.Üniversite yönetimi, akademik kadro ve idari personelin katıldığı törende konuşan UÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Eray Alper,...

02 Temmuz 2016 Cumartesi 11:00
Uludağ Üniversitesi’nde ‘Bayramlaşma’ geleneği
Uludağ Üniversitesi geleneksel bayramlaşma törenini bu yıl da Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.
Üniversite yönetimi, akademik kadro ve idari personelin katıldığı törende konuşan UÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Eray Alper, akademik ve idare tüm personelin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Bayramın herkese neşe ve huzur getirmesi dileğinde bulunan Alper, bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı da mutlu olduğunu söyledi.
Üniversitede çalışan personelin hangi birimde ne iş yaptığının kendileri için herhangi bir önemi olmadığını vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru ise, çalışanların hiçbirine karşı farklı gözle bakmadıklarını ve herhangi bir sıfat ile ötekileştirmediklerini vurguladı.
Üniversite üst yönetimi, konuşmaların ardından törene katılan tüm akademik ve idari personel ile tek tek bayramlaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<