banner359

Üniversite girişine estetik dokunuş

Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi Girişi Yeniden Düzenleniyor.

27 Ekim 2016 Perşembe 16:17
Üniversite girişine estetik dokunuş
Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi girişi yeniden düzenleniyor.
Kent estetiğine uygun çalışmaların üniversite de devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Burası Gemlik’in vitrini. Göze hoş gelmeyen yapıları kaldıracağız. Balıkçı barınağını yenileyeceğiz. Çevre düzenlemesi ile birlikte ilçemize yakışır bir merkez haline getireceğiz” dedi.
Balıkçıların ağlarını ve eşyalarını güvenli bir şekilde saklamaları için sökülüp takılabilir malzemeden mekânlar yapacaklarını kaydeden Refik Yılmaz, geçimini balıkçılıktan kazanan Gemliklilere yönelik hizmetlerin devam ettiğini vurguladı. 24 saat güvenliğin sağlanacağı yeni balıkçı barınağında kaçak avlanma ile ilgili mücadelenin de sürdürüleceğini bildiren Başkan Refik Yılmaz, bir yandan üniversite girişini düzenleyip, temizlerken, diğer yandan da balıkçılara yönelik önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<