banner359

Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayıs

Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Vezneleri, Son Ödeme Tarihi 31 Mayıs Olan Emlak, Çevre Temizlik Ve İlan Reklam Vergi Ödemelerini Vatandaşların Kolaylıkla Yapabilmeleri İçin Hafta Sonu Da Hizmet Verecek.

24 Mayıs 2016 Salı 12:10
Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayıs
Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri, son ödeme tarihi 31 Mayıs olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini vatandaşların kolaylıkla yapabilmeleri için hafta sonu da hizmet verecek. Vergisini ödemek isteyenler 28-29 Mayıs tarihlerinde de Nilüfer Belediyesi veznelerinde ödeme yapabilecek.
Nilüfer Belediyesi vezneleri hafta sonunda (28-29 Mayıs) da sabah saat 09:00’dan 16:00’a kadar açık olacak. Cumartesi ve pazar günü Nilüferlilere hizmet verecek veznelerin yanı sıra vatandaşlar vergi ödemelerini Beşevler Karafatma Meydanı, CarrefourSA AVM, Nilüfer Belediyesi Halk Evi ve Ataevler Magazin Outlet önünde bulunan Nilüfer Belediyesi Ödeme Noktaları’ndan nakit veya kredi kartıyla da yapabilecek.
Ayrıca isteyenler Nilüfer Belediyesi’nin www.e-islem.net internet sitesi üzerinden de vergi borcu sorgulama ve kredi kartıyla ödeme seçeneklerini kullanarak vergilerini kolaylıkla internet üzerinden ödeyebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<