banner359

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Akarca Bursa’da

“Uluslararası Savcılık Sempozyumu" için Bursa’ya gelen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, adliyeyi ziyaret etti.Akarca, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin’i makamında ziyaret ederek, 5-6 Mayıs tarihleri arasında...

04 Mayıs 2016 Çarşamba 17:04
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Akarca Bursa’da
“Uluslararası Savcılık Sempozyumu" için Bursa’ya gelen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, adliyeyi ziyaret etti.
Akarca, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin’i makamında ziyaret ederek, 5-6 Mayıs tarihleri arasında Hilton Otel’de düzenlenecek olan sempozyum hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Bursa Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali Rıza Bir, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek ve Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Özcan Sarıoğlu, Mesut Turan, Ali Usta ve Abdullah Güdendede ile Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek de hazır bulundu. Burada bir süre görüşen Akarca’nın basına kapalı ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<