banner359

Yeniköy sahillerine makyaj

Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Yeniköy’de sahil projesi çalışmaları sürüyor.Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy’de yapılacak düzenlemelerle...

22 Kasım 2016 Salı 16:38
Yeniköy sahillerine makyaj
Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Yeniköy’de sahil projesi çalışmaları sürüyor.
Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy’de yapılacak düzenlemelerle ilgili bilgi verdi. Yeniköyde düzenlemeler yapan Karacabey Belediyesi, Jandarma Karakolu’nu merkezden alarak Bayramdere Mahallesi’ne taşıyacak. Ancak Yeniköy içerisinde merkezde yine bir irtibat noktasını oluşturulacağını belirten Özkan, bu hamle ile sağlık hizmetlerinin daha pratik verileceğini sözlerine ekledi.
Öte yandan sağlık ocağının bulunduğu alana bir hayırsever tarafından cami yapılmak istendiğini belirten Ali Özkan, “Yapılması düşünülen cami projesi gündemde. Mevcut 250 kişi kapasiteli caminin o bölgeye bilhassa yaz aylarında yetmediğini biliyoruz. Bu alanı da bu şekilde değerlendireceğiz. Çalışmalar bittiğinde ortaya yepyeni bir Yeniköy çıkacağını umuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<