banner359

Yenişehir emniyeti göz açtırmıyor

Motosiklet denetimlerini her geçen gün artıran Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, özellikle çevreyi rahatsız eden sürücülere göz açtırmıyor.Son yıllarda artan motosiklet sayısı sebebiyle denetimlerini sürekli artıran Yenişehir İlçe...

12 Ekim 2016 Çarşamba 18:36
Yenişehir emniyeti göz açtırmıyor
Motosiklet denetimlerini her geçen gün artıran Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, özellikle çevreyi rahatsız eden sürücülere göz açtırmıyor.
Son yıllarda artan motosiklet sayısı sebebiyle denetimlerini sürekli artıran Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, eksikleri olan tüm motosikletlere cezai işlem uyguluyor. Değişik kontrol noktalarında uygulama yapan Yenişehir Emniyetine bağlı trafik ekipleri, özellikle modifiye motosikletlere göz açtırmıyor. Yapılan kontrollerin ardından plakasız, tescilsiz ve modifiye motosikletler ile ehliyetsiz motosiklet kullananların motosikletlerine el koyan Yenişehir Emniyetine bağlı trafik ekipleri, cezai işlemlerin ardından motosikletleri otoparklara çektiriyor.
Eksikleri tamamlanan motosikletler, daha sonra sahiplerine iade ediliyor. Vatandaşlar, “Son zamanlarda özellikle modifiye edilmiş motosikletlerden çok rahatsız oluyoruz. Egzoz ve korna sesinden geceleri ya uyuyamıyoruz ya da uykularımız bölünüyor. Yenişehir Emniyetinin motosiklet denetimlerini artırması, bu sıkıntıları bir nebze olsun azalttı. Yenişehir Emniyetinden bu denetimleri sürdürmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<