banner359

Yenişehir köyleri doğalgaza kavuşuyor

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçeye Bağlı Köyleri Doğalgazla Buluşturmak İçin Çalişmalarin Başladığını Açıkladı.

17 Ekim 2016 Pazartesi 14:31
Yenişehir köyleri doğalgaza kavuşuyor
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçeye bağlı köyleri doğalgazla buluşturmak için çalışmaların başladığını açıkladı.
Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçtiğimiz günlerde ilçemize bağlı Cihadiye mahallesini doğalgazla buluşturduklarını hatırlatarak, “Halkımız burada doğalgaz kullanmanın rahatlığını yaşayacak. İnşallah bundan sonra doğalgaz çalışmalarımızı Cihadiye ara yolundan Barcın’a devam ettirmek istiyoruz. Bununla birlikte artık taşra diye ifade ettiğimiz diğer mahallelerimizi de doğalgazla buluşturacağız. Ayrıca Yolören, Çeltikçi, Karasıl, Ayaz, Çardakköy, Koyunhisar güzergahında farklı bir bağlantı ile bu bölgelere de gaz götürmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<