Yenişehir Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kreş açılacak

Uludağ üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kreş açılacak.Konuyla ilgili açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Serhat Ayas, “Okulumuz bünyesinde kreş...

24 Ağustos 2016 Çarşamba 21:04
Yenişehir Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kreş açılacak
Uludağ üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kreş açılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Serhat Ayas, “Okulumuz bünyesinde kreş açacağız. 50 kişilik bir kreşi yüksekokul bünyesinde açarak personelin çocuklarına hizmet vermek istiyoruz. Orhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Orhan ve rektörümüz ile görüştük. Destek sözü verdiler. Bu sayede çocuk gelişim bölümünde okuyan öğrencilerimizde iş yeri eğitimini uygulayabilecekler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<