banner359

Yeşilay bağımlılıkla mücadele için söz istedi

Yeşilay Bursa Başkanı Dr Serhat Yamalı bağımlılıkla mücadele için herkesin söz vermesini istedi.Bu yıl kuruluşunun 97. Yıldönümünü kutlayan Yeşilay 1-7 Mart tarihleri arasında ülke genelinde düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşları...

01 Mart 2017 Çarşamba 15:14
Yeşilay bağımlılıkla mücadele için söz istedi

Yeşilay Bursa Başkanı Dr Serhat Yamalı bağımlılıkla mücadele için herkesin söz vermesini istedi.

Bu yıl kuruluşunun 97. Yıldönümünü kutlayan Yeşilay 1-7 Mart tarihleri arasında ülke genelinde düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşları madde bağımlılığı ve hür türlü bağımlılıkla mücadele konularında uyaracak.

Bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için sen de söz ver” konseptiyle bu yıl kutlanan hafta münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında stant açan Yeşilay Bursa Şubesi de vatandaşlara madde bağımlılığını anlatıp broşür dağıttı.

Standı gezen Yeşilay Bursa Başkanı Dr Serhat Yamalı hafta boyunca saha aktivitelerinden seminerlere kadar herkesin katılabileceği etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Yeşilay’ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirten Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr.Serhat Yamalı, “Yeşilay 97 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor, toplumu ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalışıyor. Bizler de ilimizde okullar başta olmak üzere, halk eğitim merkezlerinde, gençlik ve kültür merkezlerinde yerel yönetimlerin desteğiyle önleme, bilgilendirme çalışmalarını yapıyoruz, etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da “bağımlılıklardan uzak durmak için ve sağlıklı yaşam için sen de söz ver” diyerek kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. Bağımlılıklar sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Sorumluluğumuz büyük, omuzlarımızdaki yük ağır. Geleceğimizi bağımlılıklardan korumak için her yerde zararlı alışkanlıklarla mücadelemize devam edeceğiz” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<