banner359

Yıldırım Belediyespor’un Zirve İnadı

Yıldırım Belediyespor'un Zirve İnadi

03 Ekim 2015 Cumartesi 14:38
Yıldırım Belediyespor’un Zirve İnadı
Yıldırım Belediyespor U15 futbol takımı, Tofaşspor’u 7-0 mağlup ederek zirve iddiasını güçlendirdi.
Amatör sporların yükselen yeni yıldızı Yıldırım Belediyespor, yerel liglerdeki her yaş gruplarında başarılarını sürdürmeye devam ediyor. U15 Klasman Liginde mücadele eden Yıldırım Belediyespor 3. Grup’ta karşılaştığı Tofaşspor’u 7-0 mağlup etti. Mavi turkuazlılara galibiyeti getiren gollerin 5’ini Muhammet geri kalanı ise Serhat ve Ömer attı. Yıldırım Belediyespor bu galibiyetle puanını 35’e yükselterek ligin bitimine 2 hafta kala 2’inci sıradaki yerini korudu.
U15 futbol takımını kazandığı galibiyetten dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, amatör sporlara yaptıkları yatırımların meyvelerini toplamaya başladıklarını söyleyerek, "İlçemizde genç neslimizin futbola merakı oldukça fazla. Biz de bu potansiyeli olumlu yönde değerlendirerek hem çocuklarımıza spor yaptırıyoruz hem de kötü alışkanlıklardan koruyoruz. ’Yaşanabilir şehir Yıldırım’ı spor sayesinde tam donanımlı genç nüfusumuz sayesinde geleceğe taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<