Yıldırım sokakları kışa hazır

Yıldırım Belediyesi, kış aylarında ilçe sakinlerinin sıkıntı yaşamaması için asfalt çalışmalarına hız verdi.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta Bağlaraltı, Yunusemre, Kazım Karabekir, Değirmenlikızık, Mimarsinan,...

17 Kasım 2016 Perşembe 13:01
Yıldırım sokakları kışa hazır
Yıldırım Belediyesi, kış aylarında ilçe sakinlerinin sıkıntı yaşamaması için asfalt çalışmalarına hız verdi.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta Bağlaraltı, Yunusemre, Kazım Karabekir, Değirmenlikızık, Mimarsinan, Anadolu, Samanlı, Şirinevler ve 75. Yıl mahalleleri olmak üzere cadde ve sokaklarda yama ve asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirdi. Kışın ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için bütün ekipleriyle seferber olduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfaltlama çalışmalarımızla ulaşımın aksatmadan güvenli bir şekilde olmasını sağlıyoruz” dedi.
Edebali, “Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına önem veriyoruz. 2015 yılında bu hedef doğrultusunda 160 bin 240 ton asfalt döktük. 2016 yılında da şimdiye kadar 56 bin 21 ton asfalt kaplama, 38 bin 541 ton da asfalt yaması gerçekleştirerek toplamda 94 bin 562 ton asfalt dökerek yollarımızı yeniledik. Ayrıca vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda trafik çalışmalarımıza da devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<