banner359

Yıldırım ve Nilüfer’de su kesintisi

Bursa’nın Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacak.BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım’ın Esenevler Mahallesi´nde Emir Caddesi doğusu, Yiğitler Mahallesi´nde Bayraktar Caddesi ile 2. Sanayi...

28 Ekim 2016 Cuma 12:00
Yıldırım ve Nilüfer’de su kesintisi
Bursa’nın Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacak.
BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım’ın Esenevler Mahallesi´nde Emir Caddesi doğusu, Yiğitler Mahallesi´nde Bayraktar Caddesi ile 2. Sanayi Caddesi batısında 2 Kasım Çarşamba günü 09.00 - 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. Yıldırım’ın Yunus Emre Mahallesi´nin Yunus Emre Caddesi ile Sevinç Caddesi´nin güneyinde kalan kesimi, Kazım Karabekir Mahallesi´nin Kısmet Caddesi´nin güneyinde kalan kesimi ve Vatan Mahallesi´nin Vatan Caddesi´nin doğusunda kalan kesimi ile civarında ise 3 Kasım Perşembe günü 09.00- 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Nilüfer ilçesinde ise Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi civarı, Kültür Mahallesi ve Üçevler Mahallesi´nin doğu kesimleri ile civarında 1 Kasım Salı günü 09.00- 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. Yine Nilüfer’in Geçit Mahallesi´nde Özdilek A.V.M. ve civarı Geçit mezarlığı civarı ve çevre yolunun güneyinde kalan bölgede de 2 Kasım Çarşamba günü 09.00- 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<